torsdag 17. februar 2011

Bitchyness, ASD og LMR mur!!

Klokken åtte ringt Caroline på døren. Caroline er en attraktiv jente som de fleste snur seg etter på byen. Kadlige hadde laget middag, noe han vanligvis aldri gjør på date, men han måtte ha mat. Etter å ha spist prøvde Kadlige å dra Caroline inntil seg, men hun nektet. Han prøvde putekrig, kortspill med veddemål, bare å dra hun inntil seg, men hun hadde bestemt seg, ingen kosing!



Etter en og halv time med mye bitch fakter fra Caroline var Kadlige lei: " Slutt å være så bitch, det kler deg ikke" med en bestemt tone. Han måtte snu trenden, måtte ikke la hun bitche rundt med han. 10 minutter senere satt Caroline i armkroken til Kadlige.

Caroline presiserte at det ikke ble noe klining, og det var uaktuelt at hun skulle sove over. Etter litt kosing i sofakroken, begynte Caroline å finne ut når bussen gikk hjem. Kadlige ignorerte dette fullstendig og i stedet plasserte han låret sitt mellom beinene hennes, så hun fikk press mot musa. Plutselig la hun pc`n i fra seg og Kadlige skjønte at det ikke ble noe buss hjem på henne i kveld.
Dette ble det VELDIG lite av


Men hun presiserte igjen at det var uaktuelt å sove sammen, og sex kom ALDRI til å skje. Kadlige fulgte opp med å si at han skulle lage plass på gulvet siden av senga. Da det var på tide å legge seg tok Kadlige tak i hånda til Caroline: "Kom" på en bestemt måte. Før de visste ordet av det lå de begge i senga, forsatt hadde de ikke kysset, men kåt som Kadlige var tenkte han at dette ble en smal sak.

Der tok han derimot grundig feil. Han fikk klar beskjed om at det ikke kom til å bli "noe på han". Bare han prøvde å nærme seg fikk han beskjed om å holde fingrene av fatet. En mur på størrelse med den kinesiske mur av LMR hadde oppstått. Han prøvde alle triksene som finnes for å utslette LMR. Sexy prat, lekeslåss, ingen dømmer deg praten, jeg er alltid ærlig, sex er ikke noe big deal +++. Men muren var ikke til å rikke, etter flere timer med intense forsøk og klokken nærmet seg 2 ga Kadlige opp, han hadde ikke fått et kyss engang. Han bestemte seg for at han iallfall ikke avslutte som bitchen hennes: " Da sover vi, men legg deg i hjørnet." Kysset henne på skulderen og snudde ryggen til. Kadlige sovnet forbannet og med en halvfeit lille kad.

Klokken fire våknet Kadlige, Caroline tafset på han. I halvsøvne tafset han tilbake, nå var hun kåt og muren av ASD og LMR hadde rast i løpet av natten. 10 minutter senere kjørte Kadlige på med tiss i tiss, etter noen runder med fingring, slikking og runking først.



Han hadde opplevd 8 timer med bitch fakter, ASD og en mur med LMR som var ufattelig lang. Men han hadde knust muren og vunnet.



Morgen etter hadde de deilig morgen sex,  hun droppet alle avtalene og planene hun hadde og var til Kadlige til klokken 14 på dagen.


Kadlige

1 kommentar:

  1. haha, dritbra historie. lo som faen i gjennom hele :)

    SvarSlett