mandag 2. mai 2011

Lr*2.. Nye erobringer fra Kadlige

Torsdag. 

Samme opplegg på afterskien som før på dagene. Hunket inn noen nr, inviterte på vors. Delte ut masse pornoblikk. 

På vorspielet på hytta vår kom det en jentegjeng, var jeg som inviterte dem. Men de andre gutta på hytta kjente de visst fra før så de var all over alle jentene. Jeg var helt avslappet til det hele, gikk litt rundt i baroverkropp før jeg tok badstu og fikset meg. De andre guttene var i hundre og prøvde seg som faen på jentene. Etter jeg skiftet kom jeg i kontakt med ei jente ute. De visste seg at det var ei jente jeg hadde prøvd å få med på nachspiel på dagen før, men da kom det en guttegjeng å fysisk dyttet hun med seg i taxien. Hun forsikret meg om det hele bare var teit og det ikke skjedde noe med det guttene.
Plutselig kom en av gutta ut:
Gutt:» Jeg spurte om å få kysse ei jente i stad, og hun ville ikke»
Vi lo litt av det hele før jeg forklarte hvordan jeg ville gjort det:
Kad:» Jeg spør aldri ei jente om å få kysse hun, jeg ser hun i øynene, biter meg litt i underleppa, før jeg dytter hun lett inn i en vegg, så kliner vi»

Som sagt som gjort, Kadlige gjør rutina. Makeout.

Kad:» Kom må vise deg noe»
Dro hun med inn i hytta, men feiget ut da jeg skulle dra hun med inn på et rom. Så hun satte seg i sofaen mellom to gutter. Jeg forbannet meg litt på meg selv, ventet i ca 5 min før jeg gikk bort til hun i sofaen, tok i hånda hennes og dro hun med meg på et soverom. Wallslam ( takk til den som fant på wallslamming) , makeout.
+1.

Stakk etterhvert ned på utestedene, sendte noen meldinger med ei fra afterskien. Prøvde å komme på samme vors som hun, men det gikk skeis. Traff på hun på utestedet, diskvalifiserte meg selv en god del, og hadde bare en god tone.
HB:» Vi kjøper øl da
Kad.» Skal du bare utnytte meg nå?»
HB. « Jeg spanderer

Hun kjøpte da øl til meg og kompisen min 
Etter ølen måtte hun på do, så da traff jeg tilfeldigvis på Hbdrøm fra i går igjen. Vi gikk sammen ute, jeg ga trekant blikk, bite meg i leppa, og ble masse kosing av nese, lett kosing av lepper, kosing på kinn. Herregud for ei dame, utrolig synd hun har type. Vi avtalte å ta en is sammen i morgen før jeg skulle dra hjem.

Etter Hbdrøm kom hun andre igjen. Jeg gadd ikke å gå noe rundt grøten:
Kad: « Vi stikker på hytta vår da»
HB:» Ok, skal bare finne jakka mi»

Gå opp hele slalåmbakken til hytta vår, rett i senga.
+1.

Langt å få fitte å få 



Etter akten ringte ei annen jente som jeg hadde tatt nr og lurte på nach. Begynte å riste i meg og måtte ned å prøve mulighetene.

Tok på meg skibuksa, løp ned hele slalåmbakken. Ringte hun nachspiel jenta og fant ut tilslutt igjen utenfor kebab sjappa. Hun røyket og var giret på mat og ikke noe mer. Etter å snakket litt med hun gikk jeg tomhendt oppover bakkene igjen. 

Inn i et vindu så jeg to jenter i rosa hettegensere . Gikk rett inn og begynte å snakke med dem:
Kad:» Hei. Jeg er på vei oppover tilbake til hytta mi, men det er så langt så da tar jeg noen pitstoppe r på veien. Har dere et glass vann?»
Damer: « Jaja, vi har pizza og sjokolade også. Bare å forsyne deg»

Snakket litt om «vær og vind» med dem. Etterhvert gikk hun ene bort med en fyr så jeg sto igjen med hun diggeste. Det visste seg at hun var 30 år og arobicinstruktør  Vi begynte å vise hverandre hvert vårt vaskebrettet, og vi hadde en drøy øyekontakt mellom oss. Ingen viket blikket i det hele tatt, jeg passet på å gi trekant blikk, holde lenge nok til å hun ser at jeg ser skikkelig godt på leppene, bite meg i leppa. Jeg trengte egentlig ikke å åpne munn og si noen ting, det var sykt ON. Tok tak i halsen hennes og kysset hun. Makeout.
HB:» Du er for liten for meg, alle 25 åringer jeg dater blir bare såret og forelsket i meg»
Kad: « Sier ingen ting, gir mer øyekontakt, trekant blikk, kysser hun igjen.
HB: « Du har helt vilt høy selvtillit»
Kad:» Jeg er bare en kjedelig fyr uten selvtillit som ikke skjønne det med jenter»
HB:» Du har for mye selvtillit»
Kliner mer, tafser, sånn går det ei stund. Hun prøver knall hardt å sette meg ut.

HB: « Kan ikke skjønne hvordan du har så mye selvtillit, du er litt kjekk, men ikke kjekk nok ha så mye selvtillit som du har»

Kliner mer. Wallslammer.

Før hun sier den samme regla igjen. Merket at hun nesten klarte å sette meg ut. Tar tak i hånda, og prøver å dra hun inn på dassen. ( kunne ikke ha sex på rommet for der lå venninnen med en annen fyr)

Hb:» Vi skal ikke inn der. Vi skal ikke ha sex:
Kad: IGGER. Wallslammer, kliner, tar på hverandre, stønner hun hardt inn i øret, fingerer hun, hun maserer lille kad utenfor buksa. Hun stønner høyerer og høyere. Så plutselig sier hun:
HB:» Nei står jeg her lenger nå skjer det noe som ikke skal skje. Så går hun inn på rommet og legger seg». 



kadlige

5 kommentarer:

  1. Nå må dere oppdatere boys! Er jo avhengig av dere! Beste historiene på nettet :)

    SvarSlett
  2. lite kusse å få eller begynner kreativiteten i røverne å falne?

    SvarSlett
  3. kjønnssykdommer som setter en stopper for sargingen, kanskje..? :P

    SvarSlett
  4. Hehe.. Kjønnsykdommer er ikke greit, men kan ikke gå livet igjennom uten et par kjønnsykdommer:P Men uansett har hatt jævlig mye skole i det siste, både drag og jeg. Skrevet bachelor og diverse eksamner. Så istendfor å skreve lr`s har jeg skrevet oppgave.. Men plussene har kommet jevnt i det siste å:P Samtidig har jeg kost meg en god del med FB'er så jeg har vel aldri pult så mye som jeg har gjort i det siste:) Kommer kanskje med en FR snart.. følg med

    SvarSlett
  5. hva betyr alle forkortelsene dere bruker? FB,FR, HB osv

    SvarSlett